rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.

Képkeretezés azonnal, Budán a rakpArt galériában

(1027 Budapest,  Bem rakpart 31.)

Saját tervezésű, kiváló minőségű olasz alapanyagból készült képkeretek. Művészien a művészetért! Saját képkeretező műhelyünkben Budapesten egyedülálló raktárkészletünknek köszönhetően, rendkívül rövid határidővel állunk képkeretezés területén az Ön rendelkezésére. Nálunk Ön az első!

Képkeretek

Folyamatosan megújuló képkeret léckészletünkkel követjük a trendeket, mindig odafigyelve a klasszikus keretek kedvelőire.

Paszpartuzás

Fotók, metszetek, nyomatok, oklevelek paszpartuzása.

Ajánlatkérés

Név
E-mail
Képkeret kódszám és kép név
Üzenet
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

Külföldi vásárlók kiszolgálása

Angol, valamint orosz anyanyelvű vásárlóink részére is készséggel állunk rendelkezésre.

A képkeretezés eszmei értéke

A képkeretezés tökéletes megoldást nyújt Önnek arra, hogy emlékeit vagy befektetéseit kifogástalan (keretezett) állapotban őrizhesse meg gyermekeinek vagy unokáinak, képkeretező tudásunk és képkereteink segítségével. Kollégáink teljes szaktudásukkal segítik Önt a kép és a helyszín stílusához illő képkeret kiválasztásában
A rakpArt galériában készült képkeretezés, a lakberendezéssel kapcsolatos új tendenciákhoz igazodva és klasszikus értékeket is megőrizve, otthona design kiegészítőjeként kerül be lakásába, irodájába, összekapcsolva ezzel a képkeretezés művészetét, a festészettel, vagy mindennapi használati tárgyaival.


A képkeretezés nem merül ki a festmények kiemelésében, megóvásában, vagy tárolásában. A képkeretezés azt is kifejezheti, hogy a képkeret értékes dolgot foglal magába, amit védeni kell. Fontos tárgyait, melyekhez szép emlékek fűzik, vagy büszke rájuk és szeretné, hogy méltó formában mások is megcsodálhassák, érdemes egy igényes képkeretbe foglalni. Sok éves tapasztalatunk és szaktudásunk révén nem ismerünk lehetetlen. Ízelítő a képkeretezésben rejlő lehetőségekből: fotó, oklevél, diploma, térkép, érem, kézimunka, LCD vagy LED tv, óra, fotó, bőrkép, poszter, puzzle, ruhanemű, sporteszköz, fegyver, trófea… Engedje el fantáziáját, és bízza ránk magát.

Képárusítás

Képkeretezés mint védelem

 

A képkeretezés elsődleges funkciója a kép védelme. A képkeretezés védi emléktárgyait a mechanikai sérülésektől, a por, a nedvesség, a zsír vagy más szennyezőanyag káros hatásaitól. Képzőművészeti alkotás esetén a védelmen túl a képkeretezésnek esztétikai feladatai is vannak. A képkeretezés akkor erősíti a kép hatását, ha a képkeret harmonizál a témával, a keret a kép részét képezi. A képkeretezés segítségével összhangot teremtünk a kép, a képkeret és helyszín között, így régi festménye, akár új környezetbe is jól beilleszthető.


Minden papírra készült alkotásnak szüksége van a képkeret és az üveg védelmére. Ezt a védelmet a képkeretezés folyamán a legnagyobb körültekintéssel valósítjuk meg. Még a legegyszerűbb paszpartu is teljesebbé teszi a képkeretezés összhatását. A paszpartu nemcsak optikailag tesz jó hatást a keretezett képre, hanem megakadályozza a képkeretezés esetében, a tárgy üveggel való közvetlen kapcsolatát is. Így az elkészített képkeretezésben a kép lélegezni tud.

rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.