Képkeretezés

képkeretek

 

Képkeretek Képárusítás

 

 

Képkeretezés Budán a rakpArt galériában (1027 Budapest,  Bem rakpart 31.), saját tervezésű, kiváló minőségű olasz alapanyagból készült képkeretekből. Művészien a művészetért!

Saját képkeretező műhelyünkben Budapesten egyedülálló raktárkészletünknek köszönhetően, rendkívül rövid határidővel állunk képkeretezés területén az Ön rendelkezésére. Nálunk Ön az első! 

 


Szolgáltatásaink

 


Miből áll egy bekeretezett kép?

Képkeret-felépítése.png

Vegyünk példának egy 40x30 cm-es fényképet.
Képzeljünk el köré egy 10 cm-es paszpartut. Így a teljes kép már 50x40 cm.
Tegyünk köré egy 5 cm vastag képkeretlécet. Így a teljes, elkészült, bekeretezett kép külmérete 60x50 cm.
Ez alapján a méret alapján tudjuk kiszámolni a folyóméterben megadott képkeretléc szükséges mennyiségét és vételárát.
Hozzá tartozik még a képkeret hátlapja, az üveg és az akasztó.

Tehát miből áll egy bekeretezett kép?

 

 • A keretezni kívánt kép,
 • paszpartu,
 • képkeretléc,
 • hátlap,
 • üveg,
 • akasztó.


Paszpartura, hátlapra és üvegre nem minden esetben van szükség, ez a keretezendő kép függvénye.

Ezekből az elemekből számoljuk a képkeretezés díját (anyagköltség), illetve az ezen felüli költséget, a munkadíjat.

 


Képkeretezés a rakpArt galériában 

Teljes körű megoldást nyújtunk a képkeretezés minden területén!

 

1991-ben alakultunk elsősorban képkeretezési profillal. Galériánkban mindent egy helyen szolgáltatunk, elkerülve a hozzánk behozott képek szállításából eredő sérülések lehetőségét.

 

 • Képkeretezés: helyszíni képkeretező műhelyünkben, saját raktárkészletből.
 • Tekintse meg galériánkban: eredeti műalkotások, nyomatok, poszterek, tükrök széles választékát.

 

A képkeretezés menete:

Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki a keretezni kívánt képhez leginkább tetsző képkeretet.
Keressen meg bennünket e-mailben, telefonon vagy személyesen, hogy egyeztessük a részleteket:

 

 • Ingyenes szakmai tanácsadással segítünk kiválasztani a keretezni kívánt képhez leginkább illő képkeretet.
 • Árajánlatot adunk és megegyezünk az árban.
 • Elkészítjük a kívánt megrendelést.

 

A weboldalon található galéria képkeretein kívül számos lehetőség közül válogathat, ha felkeres bennünket személyesen.

 


Nálunk a képkeretezés origójában Ön áll!

A művészetben és az alkotói képkeretezésben otthon vagyunk. Szeretnénk Önt is bevezetni a képek, képkeretezés és lakberendezés harmonikus világába. Egy szép festmény egy jól kiválasztott képkeret egy profi képkeretező és lakberendező csodákat művelhet otthonával. Egyedibbé, esztétikusabbá, kellemesebbé varázsolva mindennapjai legfontosabb helyszínét. A rakpArt galériában minden szaktudást és a megvalósításhoz szükséges kiváló alapanyagokat egy helyen találja, hogy gyorsan az Ön igényei szerint megvalósulhassanak vágyai.

 


Tapasztalat, művészet, egyediség a képkeretezésben!

Tíz éve tervezünk Olaszország piacvezető képkeretléc gyártójának képkeretléceket. Tervezőink segítenek az egyedi megoldásokat, a megszokottól eltérő képkeretezést kedvelő ügyfelek ötleteit, elképzeléseit végleges formába önteni. Ha nem csak egy bekeretezett képre, hanem a képkeretezés által egy művészi alkotásra vágyik, akkor a legjobb helyen jár. A rakpArt galériában a képkeretezés egy alkotói tevékenység, amellyel a képkeretezés területén új lehetőségek után kutatva, az Ön igényeit figyelembe véve, igyekszünk a képkeretezés mesterségével, az utókor számára is maradandó képkeretezési műtárgyat készíteni. Ismerjük a modern és klasszikus képkeretezés minden technikáját. 

 


Minőségi képkeretezés 

A minőség az Ön elégedettségének záloga ezért számunkra is elsődleges szempont. A minőség belülről fakad, 2006 óta már papírunk is van róla. ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk. 

 


Képkeretezés eszmei értéke

A képkeretezés tökéletes megoldást nyújt Önnek arra, hogy emlékeit vagy befektetéseit kifogástalan (keretezett) állapotban őrizhesse meg gyermekeinek vagy unokáinak, képkeretező tudásunk és képkereteink segítségével. Kollégáink teljes szaktudásukkal segítik Önt a kép és a helyszín stílusához illő képkeret kiválasztásában.

 

A rakpArt galériában készült képkeretezés, a lakberendezéssel kapcsolatos új tendenciákhoz igazodva és klasszikus értékeket is megőrizve, otthona design kiegészítőjeként kerül be lakásába, irodájába, összekapcsolva ezzel a képkeretezés művészetét, a festészettel vagy mindennapi használati tárgyaival.

 

A képkeretezés nem merül ki a festmények kiemelésében, megóvásában, tárolásában. A képkeretezés azt is kifejezheti, hogy a képkeret értékes dolgot foglal magába, amit védeni kell.  Fontos tárgyait, melyekhez szép emlékek fűzik vagy büszke rájuk és szeretné, hogy méltó formában mások is megcsodálhassák, érdemes képkeretezés során egy igényes képkeretbe foglalni. Sok éves tapasztalatunk és szaktudásunk révén nem ismerünk lehetetlen. Ízelítő a képkeretezésben rejlő lehetőségekből: diploma, oklevél, érem, kézimunka, LCD vagy LED tv, óra, fotó, térkép, bőrkép, poszter, puzzle, ruhanemű, sporteszköz, fegyver, trófea… Engedje el fantáziáját és bízza ránk magát. 

 


A képkeretezés mint védelem

A képkeretezés elsődleges funkciója a kép védelme. képkeretezés védi emléktárgyait a mechanikai sérülésektől, a por, a nedvesség, a zsír vagy más szennyezőanyag káros hatásaitól.

 

Képzőművészeti alkotás esetén a védelmen túl a képkeretezésnek esztétikai feladatai is vannak. A képkeretezés akkor erősíti a kép hatását, ha a képkeret harmonizál a témával, a keret a kép részét képezi. A képkeretezés segítségével összhangot teremtünk a kép, a képkeret és helyszín között, így régi festménye, akár új környezetbe is jól beilleszthető.

 

Minden papírra készült alkotásnak szüksége van a képkeret és az üveg védelmére. Ezt a védelmet a képkeretezés folyamán a legnagyobb körültekintéssel valósítjuk meg. Még a legegyszerűbb paszpartu is teljesebbé teszi a képkeretezés összhatását. A paszpartu nemcsak optikailag tesz jó hatást a keretezett képre, hanem megakadályozza a képkeretezés esetében, a tárgy üveggel való közvetlen kapcsolatát is. Így az elkészített képkeretezésben a kép lélegezni tud.

rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.