A képkeretezés és a lakberendezés kapcsolata

2018-10-25

A képkeretezés és a lakberendezés két különböző szakma, mégis csodálatos dolgok születhetnek, ha kicsit összefonódnak.

 A képkeretezés és a lakberendezés kapcsolata.jpeg

Miért lehet hasznos, ha a lakberendezőnk ismer egy jó képkeretezőt?

 

Képzeljük el, hogy épp otthonunk felújítására, vagy csak egy kis frissítésre készülünk. Vagy a cégünk irodájára, tárgyalójára ráférne egy kis tatarozás, hogy üzleti partnereink és mi magunk is komfortosabban érezzük magunkat.

 

Van néhány ötlet a fejünkben, sikerült megtalálnunk a megfelelő lakberendezőt is, akivel megvan a közös hang és már a tervezés folyamata zajlik.

 

Tudjuk, hogy egy terem, egy szoba, egy lakás vagy akár egy üzlethelység akkor lesz a legcsodálatosabb, ha mindenben megvan a harmónia. Ilyenkor az ember azt érzi, hogy jó helyen van. A harmónia pedig a részletekben rejlik. Egy szép bútor, egy jól eltalált falstruktúra és nem utolsó sorban néhány mutatós festmény, vagy műalkotás, kiváló képkeretben.

 

Természetesen számos lehetőség kínálkozik a képkeretek beszerzésére különböző bútorüzletekben, de ha valóban szeretnénk hozni a nívót otthonunkba, üzleti partnereink részére a tárgyalótermekbe vagy irodákba, esetleg üzlethelységünkbe, mindenképpen ragaszkodnunk kell az egyedihez.

 

Az egyediség és a minőség egyenes út a sikerhez.

 

Ha tudjuk, hogy a választott képkeret

  • kiváló fából készült;
  • tehetséges szakemberek tervezték;
  • a finom munkafolyamatokat kézzel végezték;
  • és mesterien állították össze a teljes munkát, biztosak lehetünk benne, hogy emelni fogja otthonunk, irodánk, üzletünk fényét.

 

Egy lakberendező mindezzel tisztában van és megvannak a kapcsolatai a megfelelő szakemberekkel és művészekkel, így a képkeretezővel is.

 

rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.