A megfelelő képkeret kiválasztása

2018-12-26

A képkeretezés egy hosszútávra szóló élmény, így számos döntést kell meghozni.

 

Íme néhány tanács melyek megkönnyíthetik a képkeretezés elkészüléséhez vezető utat.A megfelelő képkeret kiválasztása.jpg

 

Stílus

 

Próbáljunk valami képet adni magunkról a képkeretezőnek:

  • milyen stílust kedvelünk,
  • milyen tárgyak vannak az otthonunkban,
  • melyik helységbe tennénk a képet.

 

Elképzelések

 

Jó, ha vannak saját ötleteink, amiket meg tudunk beszélni a képkeretezővel, szakmai tanácsadóval. Azonban érdemes lehet nyitottan hozzá állni a kérdéshez, és ha új támpontokat kapunk, bővíteni az elképzeléseinket.

 

A tér

 

Szeretnénk-e, hogy a kép hangsúlyt kapjon, vagy inkább kerüljön háttérbe? Ugyan azt a képet más keretbe helyezzük, ha egy előszobába kerül és másba, ha a nappali központi falára akasztjuk ki.

 

A méretA megfelelő képkeret kiválasztása2.jpg

 

A képkeretező szakember pontosan tudja milyen erős az a keret, ami elbírja a képet. Igyekezzünk bízni a szaktudásban, még akkor is, ha kicsit vastagabb lesz a képkeret, mint az eredeti elképzelésünk.

 

Tartósság

 

Egy jó képkeret túlél több generációt is. Amit most bekereteztetünk, unokáink fogják örökölni. Ha már eljutottunk odáig, hogy keretet szeretnénk készíttetni, bizonyára fontos számunkra, amit körbezár. Válasszuk a legjobbat.

 

Költségek

 

Bízzunk a szakemberben és nézzük meg először, mit ajánl. Ha a pénztárcánkhoz képest nagyon eltér, még mindig lehet alakítani rajta. De azt azért tartsuk szem előtt, hogy ezt a keretet bizonyára sokáig nézni fogjuk. Ha tetszik, nem akarjuk újrakereteztetni, így megspóroljuk az új keret árát.

 

Minden kérdésre válaszolunk és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb képkeretet. Keresse fel galériánkat akár személyesen, vagy kérjen ajánlatot itt.

rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.