Faliképek, lakberendezés

2018-12-05

Egy belső tér tervezésekor gyakran előfordul, hogy üresen marad valahol a fal, ami valami dekorációt, egy kis színt kíván.

Manapság nem ritka a különböző enteriőr stílusok keveredése, bátran választhatjuk a modern mellé a klasszikus darabokat, ha úgy tetszik.Faliképek, lakberendezés.jpeg

 

Számtalan megoldás kínálkozik: Keresgélhetünk a régi idők patinás művei között, vagy egy absztrakt modern képet is választhatunk. Mindezeket kiegészítve egy különleges képkerettel, pompás darabja lehet otthonunknak.

 

Mindig tartsuk szem előtt, hogy az olcsó, tucat holmi ugyan követi az aktuális trendet, de gyorsan kimegy a divatból és már nem biztos, hogy számunkra is meglesz a különleges hatása. Próbáljuk keresni a különleges, egyedi darabokat, akkor is, ha az ára magasabb, mint a tucat áruké. Az érdekes alkotásokhoz érzelmileg is kötődünk, valószínű, hogy nem fogjuk egyhamar megunni, így megéri a ráfordítást.

 

A festmények, faliképek méretének kiválasztását mindig az adott fal mérete, a helység stílusa határozza meg.

 

A klasszikus stílusok általában több, kisebb faliképet használnak, akár nagyobb képkerettel, míg a modern stílusok a nagyobb festményeket, faliképeket kedvelik.

 

A különböző technikák is jól igazodnak egy-egy stílushoz. Válasszuk, amibe beleszeretünk, legyen az olaj, akvarell, vagy akár egy poszter vagy metszet. Vegyük számításba a képkeretezés lehetőségét is, mellyel igazán egyedivé tehetjük otthonunk stílusát.

 

 

rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.