Képkeretezés

2018-08-01

Miért előnyös, ha egy szép képet, vagy tárgyat nem magam próbálok otthon bekeretezni, hanem megbízok egy profi képkeretezőt?


Sokan úgy gondolkoznak, miért fizessek, ha én is meg tudom csinálni? Ha valóban megadatott a tehetség, természetesen ez a legjobb megoldás. Azonban ha csak a spórolás hajt bennünket, nem biztos, hogy a végeredménnyel elégedettek leszünk.Képkeretezés.jpg

A képkeretezés nem csak egy keret elkészítéséről szól.

A szakember munkájához hozzá tartozik az alkotás művészi értékének megőrzése. Egy kicsit velünk együtt álmodik: látja maga előtt a termet, szobát, ahova kitesszük majd a képet, figyeli a színeket, formákat, stílust és ezek alapján kínál alternatívákat a keret kiválasztásához.

Segít eldönteni milyen legyen a hátlap, szükséges-e üveg, milyen felakasztási lehetőségek közül választhatunk.

A profi képkeretező ismer minden anyagot, stílust, lehetőséget.

Ezért meg tudja mondani, mi illik legjobban, a keretezendő képhez oly módon, hogy egyéni igényeinket is kiszolgálja.

 

Egy jól megválasztott képkeret növeli a művészi alkotás értékét. De ha csak az ár szempontját vesszük figyelembe, egy olcsó képkeret a műalkotást is olcsónak mutatja. Érdemes figyelembe venni a szakember tanácsait és minőségi anyagokat választani. Így akár ha egyszer úgy döntünk, jobb vételt csinálhatunk, ha tovább értékesítjük a képet.

 

Galériánkban tapasztalt szakemberek várják, hatalmas képkeret választékkal! Tekintse meg kínálatunkat weboldalunkon, kérjen ajánlatot, vagy látogasson el üzletünkbe!

 

A minőségből ne adjon lejjebb! Válassza a legjobbat!

 

 

rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.