Képkeretezés biztonságosan

2018-12-20

Nálunk biztonságban tudhatja keretezni kívánt képét, festményét, ugyanis minden munkafolyamat kizárólag a galériánkban zajlik, elkerülve ezzel az esetleges szállításokból eredő sérüléseket.

 

A legtöbb képkeretező, amikor átveszi a kereteztetni kívánt festményt, átviszi egy raktárba és tárolja a szállításig, onnan át egy műhelybe, ahol elkészül a fa munka, onnan tovább esetleg az üvegeshez, majd vissza az üzletbe, ahova mehetünk átvenni az elkészült, bekeretezett festményt.

 

Akkor is, ha mindez jól szervezett és gyorsan, olajozottan működik és alig kell néhány napot várnunk, vagy akár csak egyet, hogy kézhez kapjuk a megrendelésünket, a csodálatos mű, melyet otthonunk, irodánk díszeként szeretünk, sérülhet.Képkeretezés Biztonságosan.jpg

 

Bizonyára csomagolással és hozzáértéssel gondosan ügyelnek tulajdonunkra, de a lehetőség így is adott a sérülésre és nem csak a mozgatás közben adódó hibákra kell gondolnunk.

 

Főleg télen és nyáron érezhető a különböző terek közti hőmérséklet különbség. A galériában télen meleg van, az utcán azonban hideg. Lehet akár 30-35 fokos hőmérséklet különbség is, ami nagyon rosszat tesz a festményeknek. A papír és a fa teljesen másképp tágul hő hatására, mint mondjuk az üveg. Télen is, nyáron is a hideg-meleg többszöri váltakozása rövid időn belül, károsíthatja a festményt.

 

Ha minden egy helyen megvan egy galériában:

  • fa munka (képkeretléc megmunkálása, méretre szabása),
  • üvegezés,
  • egyéb utómunkálatok,

 

akkor a festmény nem csak a szállítástól, de a gyakori hőmérséklet változástól is védve van, így megőrizve minőségét, tartósságát, szépségét.

 

Célszerű olyan galériát keresni a festmények, képek kereteztetésére, ahol mindent helyben végeznek, így biztonságban tudhatjuk féltett kincseinket.

 

Galériánkban mindent megtalál egy helyen, nem szállítjuk, mozgatjuk megrendeléseit, mindent megoldunk egy fedél alatt.

 

 

rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.