Képkeretezés, irodai lakberendezés

2018-11-15

A festmények, faliképek mindig színesítik a teret.

 

Egy szép tájkép, egy különleges olajfestmény nemcsak az otthonunk falát díszítheti, de kiváló irodai dekoráció. A képek kiválasztásakor mindig ügyeljünk a megfelelő képkeretre is. Sokszor a képkereten múlik, hogy megtaláljuk a harmóniát a környezet és a műalkotás között. Mindig válasszunk profi képkeretezőt és kérjünk tanácsot a lakberendezési kérdésekben is.

 

Egy ízlésesen bekeretezett festmény elhelyezése az irodában mindig emeli a helység fényét, jó hangulatot teremt, harmóniát áraszt.

 

Tartsuk szem előtt az iroda, a dolgozó helység adottságait: fények, méretek, stb.Képkeretezés, irodai lakberendezés.jpeg

A végzett tevékenység stílusához illő alkotás kiválasztása biztos teli találat. Ha egy modernebb, esetleg absztrakt festményt ajánl a lakberendező, a képkeretező meg tudja mutatni melyek azok a képkeretlécek, amik összehozzák a festményt a környezettel.

 

Ügyvédi irodába, tárgyalókba jó választás lehet valamilyen klasszikus témájú festmény egy hozzáillő, az ábra stílusát emelő képkeretléc.

 

Reklámügynökséghez, kreatív munkafolyamatokhoz inkább egy vidámabb színekben pompázó képet keressünk, melyet feldobhatunk egy modern képkerettel.

 

Informatikai cégekhez választhatunk akár fotókat, szénrajzokat. Ezekhez is érdemes egy stílusos keretet keresnünk.

 

Mindig ügyeljünk, hogy a kiválasztott kép és a hozzá illő képkeret harmóniát hozzon a helységbe.

 

A képkeretező és lakberendező szakemberek közös munkája mindig nyerő párosítás, érdemes tanácsot kérnünk, így biztos lesz a siker.

 

 

rakpArt galéria


Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 31.

Tel/Fax: +36 1 213 2057

E-mail: rakpartgaleria@gmail.com


NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Csütörtök: 10-18h

Péntek: 10-14h

Szombat-Vasárnap zárva.